deze
wijnbox verzet je eenvoudig met vrienden

Onze wijnboxen of tastingboxen zijn met veel zorg samengesteld. Elke wijn is een verhaal op zich. Gemaakt door wijnmakers die gedreven zijn en vooral respect hebben voor de natuur. Leuk om thuis met vrienden te ontdekken. Maar ook tof om te geven als cadeau of relatiegeschenk. Elke wijnbox bestaat uit 6 flessen en in de doos zit een zeer uitgebreide fiche met informatie, productie, degustatie en combinatie. In de regio Brugge wordt de ‘Wine Experience Box” gratis geleverd. Je kan hem zelf ook afhalen in de wijnwinkel van Brugge.Een box om te plezieren, om lekker weg te drinken. Perfect als je elke dag wilt genieten van een glas wijn.


Wijnen die een glimlach op je gezicht zetten. Een heerlijk glas wijn vol finesse. Allemaal afkomstig uit het heerlijke zuiden.


In deze box zitten wijnen die je direct bekoren. Waar je na de eerste slok verliefd op bent. Wijn om te delen en samen van te genieten.


Wijnen waar je even stil van bent, absolute topwijnen prijskwaliteit. Deze box moet je geproefd hebben. Alleen of met vrienden.